Vem är Kostologik?

Tjejen bakom Kostologik? Vem är hon?

Under ett års tid så har Kostologik gått från att varit ett litet instagramkonto jag startade för skoj skull med 20 följare till att husera över 4000 följare, egen facebooksida och att ha bloggat hos LCHFklubben till att nu stå på egna ben.

Men vem är då jag?

Michaela Zabel, 28 år. Kostrådgivare, Säljare, mamma, bloggare, träningsinspiratör och vän. Bor i stort grått hus med knarriga golv i Tidaholm. Gift med Jonas och tillsammans har vi två små barn.

Jag är en aningen optimistisk kvinna som dessvärre låter mina känslor styra mitt ätande, jag har ingen dimmer utan det är on eller off som gäller, med detta sagt så älskar jag många bollar i luften och prioriterar hellre lek med barnen än dammråttor i hörnen.

Efter många år av frivillig svält och jojo-bantning så inriktar jag mig nu på lågkolhydratkost eftersom det fungerar för mig som livsstil och det är den kost jag mår allra bäst av. Tillsammans med lchf och träning så har jag på ett års tid lyckats lura min kropp att släppa på 30 överflödiga kilon. Kilon jag skyller på lakritsbilar och pasta med ketchup-cravings under båda mina graviditeter.

Jag är diplomerad Kostrådgivare genom Anna Hallén och jag förespråkar artegen naturlig kost utan stämplar eller krusiduller. Så rena fullfeta produkter och glutenfritt som vardagen tillåter.

Jag äter helt enkelt MAT, inte bokstäver eller metoder.

Det är på tiden att vi fokuserar mer på helheten än bara på en del av problemen. Stresshantering, glädje, balans, hälsa, motion tillsammans med mat är vägen till att må bra, ditt bästa jag och först då kan du nå dina mål.

One thought on “Vem är Kostologik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s