Bokslut?

Det värsta och det bästa i en salig blandning. Det är väl ändå det som är livet?

Du vet när något är slut och något annat tar vid. Ungefär så känns det just nu. Tiden innan jul var välplanerad och strukturerad. Välplanerad i allt utom min träning och kost. Stressen att avsluta ett jobb på topp för att efter årsskiftet anta nya utmaningar. När 120% fokus läggs på en sak så blir det automatiskt så att orken inte helt räcker till att prestera på topp på alla plan. Jag sidoplanerade medvetet min fokus på min träning och lät den infalla när ork och lust fanns. Skönt faktiskt. Jag tränar ju trots allt enbart för att det är roligt och kosten är ju i mitt intresse också.  Win win att det hänger ihop.

Nu har jag installerat mig i min nya tjänst och den där extra glöden för träningen har infunnit sig. 

Fantastiskt vad jag trivs. Samma företag men en ny avdelning med en hel del nya kollegor. Superhärligt gäng. En hel del resor blir det också. Knappt har året startat och jag har redan infunnit mig i Malmö, Västerås och snart Stockholm. Spännande faktiskt.  

 Skönt att vakna upp en morgon och energin bara finns där. Den långa julledigheten gjorde definitivt sitt. Våren som nalkas kanske? Vad som är extra skönt är att det är ljust när man åker hem från jobbet… 

Vad får dig att må bra? 

Jag älskar att se fram mot något. Fokusera på positiva saker. Ljusare tider. Familjetid. Konsert med väninnorna. Renoveringsplaner. Inredningsplaner. Utlandssemester. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s