Mentalt slut

Månadsslut. Budgetar ska gå ihop på jobbet. Marginaler ska höjas. Avslut mitt i veckan. Jag har varit sjukligt stressad sen i fredags. Släppt allt. Nästan. Vad gäller min standardkost. Brukar bli så när jag stressar. Alltså denna stressen som är var månadsslut är intensivt och vartenda öre vänds på. Men denna månaden tog priset. Fasen vilket grymt team vi är på jobbet.

Japp. Jag har hittat mig själv långt ner i påskägget fyllt av choklad. Japp det var jag som åt upp all geisha. En eller två chokladtårtebitar (glutenfri å såååå god) å en glass eller tre har slunkit ner. Vad gör det om hundra år. Man är ju bara människa. Enda kruxet är ju att jag vet att jag mår så mycket bättre utan och jag har inga större problem att återgå till min vanliga trygga mat. Där jag mår som bäst och är som piggast. 

 

Fick till ett riktigt bra benpass på gymmet igår för att släppa på stressen. Rensa skallen och ventilera med bästa vännen. 

Ikväll. När stressen börjat lägga sig. Budgeten nådd med marginal och adrenalinpåslaget börjat släppa så blev det en kylig lång promenad. Alldeles själv. Bara jag. Mina tankar och vinden. 

Imorgon. Då blir det andra bullar. Då börjar vi om på noll. Imorn firar vi 5 år jag och min underbara man. Och om 25 dagar ligger jag i barnpoolen på Rhodos och steker i min kanariegula bikini medan barnen antagligen vattnar på mig med nån vattenkanna i hopp om att mamma ska växa förbi 160 strecket…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s