Pasta och därmed basta…

Nej. Det var ett aprilskämt på min instagram.
Jag scrollade igenom mina säkert 5000 mobilbilder och blev förvånad när jag inte hittade en enda bild med pasta på.
Har jag verkligen gått utan pasta så länge?
Nu räknar jag inte när jag nallat av mannens stuvade makaroner. För ja. Är det något min man kan så är det att stuva makaroner. Jag kan mycket. Men inte ens mina barn äter mina stuvade makaroner. Jag får tillbaka tallrikarna bums. Men mannen min. Han är en fena på det där. Tur det inte görs ofta alls här hemma. För det hade varit en utmaning.

20140401-074144.jpg
Men jag hittade en bild på min lillasyster som jag fotade för ett bra tag sen. Med ett projekt i åtanke som sedan inte blev av. Kanske skulle ta upp det igen. Vi är många pastagrisar där ute.

Vad är er stora last? Rent socker? Pasta? Bröd?
>

5 thoughts on “Pasta och därmed basta…

  1. Min värsta last är bröd! Smörgåsar…då kan jag föräta mig totalt! Usch…hemskt! Kan knappt äta lchf bröd som man bakar själv ens :/ Lika bra o avstå helt.

    • Det är antagligen för att det triggar igång ditt minne, ditt serotoninätande och gamla beteenden. Det är hemskt det där att jobba mot så likabra att avstå. Kokosmjöl kan vara lättare att hantera än mandel men är det själva grejen att äta en macka är det som du säger, lika bra att avstå 🙂

  2. choklad!!! Choklad i alla former förstör aaaaaaaaaaaallt för mig! Chokladglass, mjölkchoklad, mörkchoklad, allt med kakao i osv… Folk säger att jag inte ska förbjuda mig själv från att äta det jag älskar men hur kan man äta bara en liten bit??? Jag klarar inte det… De lilla biten blir en till och en till och en till tills det är slut och sen går jag till affären och köper hem mer. Och nästa dag samma sak och sen är jag lååååååångt nere i “träsket” igen… Tips? 😀

  3. I vanliga fall äter jag lchf för viktnedgång. Men nu är jag gravid och delvis har motivationen försvunnit. Och ersatts av en himla massa hormoner som är jobbiga att hantera. Har ett ständigt sug efter det mesta. Framför allt bröd och smågodis. Men köttfärs utan pasta är jobbigt…hehe!

    När jag inte är gravid saknar jag brödet mest. Jag är uppvuxen på mackor…både till frukost och kvällsmat. Och mellanmål. Inte konstigt det är så djupt rotat i mej.

    Tack för massa bra inspo och klokheter! Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s