Solglimtar

När vi satt och åt frukost utbrister min kloka dotter SOL, mamma, SOL!!! Dääär (Polly pekar) och säger “i himlen, Morfar”. (Polly gör en blåspuss). Jag svarar att ja, solen är på himlen och ja, morfar är där också och mamma saknar honom. Då svarar den finaste dotter man kan tänka sig “Polly också” och så gav hon mig en kram ❤️ Jag smäller av så klok, fin och omtänksam hon är!

Ja, mycket riktigt, solen sken in genom matsalsfönstret och smekte barnens kinder, gjorde solkatter på väggarna och värmde ljuvligt!
Underbart att vi nu är på väg mot ljusare tider.

20140217-114935.jpg

Denna veckan har jag satt upp några små mål för mig själv, mest för att peppa mig efter att ha varit krasslig och för att jag behöver det.

Jag ska fokusera mest på den inre delen av mig. Jag ska stressa mindre. Jag ska försöka få till några extra avslappningspass/flow yoga mot vad jag normalt gör. Jag ska lägga energi på sånt som gör mig glad och lycklig och jag ska försöka ha mindre dåligt samvete att jag inte kan vara på femton ställen samtidigt.
Maten. Ja det är ju faktiskt en slags “mat/hälsa-blogg” det här. Ja den återkommer jag med.

Jag börjar min vecka på bäst tänkbara sätt. Att mysa med barnen, ligga på golvet fortfarande i pyjamas och bygga legotorn efter legotorn. Ja, Scott älskar legotorn. Bara njuta tills min man byter av mig i dörren och jag beger mig till stället som kallas jobb.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s