Jag är en Kostrådgivare!

Wohooo!!!!!

20131128-144825.jpg
Stor klapp på min egen axel! ❤️

Min älskade man, han med de stora varma armarna och den djupa rösten, han har frågat varje dag sen tentan, Har du fått svar än?
Och idag…. Idag kom posten! Jag är så sjukt nöjd med min rättade tenta och alla stjärnor och utmärkt-kommentarer! Jag är så nöjd och glad och ja, uppspelt!

Advertisements

23 thoughts on “Jag är en Kostrådgivare!

 1. Vad innebär det att du är diplomerad kostrådgivare? Kan vem som helst utbilda diplomerade kostrådgivare? Vem reglerar/granskar utbildningen?

  • Nej vem som helst kan inte utbilda kostrådgivare. Du måste bli godkänd som en yrkesutbildning och jag tror det är svenskt näringsliv ihop med någon studieorganisation som gör det, har inte det i huvudet nu. Att diplomera någon betyder att du är godkänd att ha en yrkestitel och att du måste ha viss kunskap i ryggen. Oavsett diplomerad ekonom, diplomerad kostrådgivare, diplomerad hudterapeut osv.

   • Eh ja! För att bli exempelvis diplomerad ekonom så måste du ha viss utbildning i bagaget och detta bestämmer studieorganisationer. Likaväl dom att de bestämmer vad man måste ha i ryggen för att kunna diplomeras till kostrådgivare. Alltså om du inte förstår, ska jag förklara för dig så det blir enkelt för dig, ekonom och kostrådgivare är givetvis två helt olika utbildningar med två helt olika krav på sig. MEN grundprincipen är densamma att man måste ha viss kunskap (givetvis olika för specifik utbildning). Man måste alltså studera hos någon som fått godkänt att diplomera & licensiera.
    Vad är ditt problem med att jag nu är kostrådgivare? Diplomerad dessutom? Känns som tråkig attityd från din sida? Eller missuppfattar jag? Kul att du dessutom inte utger en korrekt mail, vågar du inte det?

   • Blir man inte ekonom genom att läsa på ett universitet alt högskola? Jag bara undrar hur din utbildning kvalitetssäkras dvs vilket universitet/lärosäte som ligger bakom den och alltså som står som huvudman.

   • Finns olika institutioner. Googla du om vill veta.
    Min utbildning går under Anna Hallén utbildningar, men spelar det någon roll? Sen är det ju inte så att all erkända utbildningar måste vara kopplade till universitet i dagens samhälle. Kunskap är inte poäng på ett papper

 2. Fruktansvärt obehaglig attityd du har, vad är ditt problem? Jag ställde en enkel, inte alls otrevlig fråga och du svarar på ett väldigt kaxigt sätt? Varför? Vad har jag gjort dig mer än att ställa några frågor?

  • Tråkigt att du tycker så men det är ju upp till dig. Synd att du inte ser själv att du svarat väldigt otrevligt på vissa ställen, varpå jag kände att varför ska jag då ödsla min energi på att vara trevlig när du inte är det. Jag påpekade ju dessutom detta i en kommentar tidigare. Känns trist att du kommenterar under en ogiltig emailadress och olika IP var gång också. Tycker man någonting är det väl bättre att stå för det i person och inte annat.

 3. Du borde se alla dina läsare som potentiella kunder om du tänker dig att jobba som kostrådgivare och här har du förlorat en.

  • Ja det gör jag absolut. Men där med så tänker jag inte ta obefogad och otrevlig kritik. All konstruktiv kritik är givetvis välkommen här och jag anser inte att du varit särskilt trevlig och sånt vill jag inte ha här.
   Och du å andra sidan kan ju inte stå för vad du tycker i o med att du inte angett korrekt adress, namn eller mail och undviker att svara på frågan varför. Bästa gång kan du lika gärna kommentera anonymt. Hoppas du får en trevligt fortsatt dag!

 4. Pingback: #KOSTOLOGIK30 | Chrissan - fit vid 40

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s