Kvarg bättre än glass?

Visst klingar det att kvarg är bättre att äta än glass! Man känner sig på något vis duktigare om man äter kvarg än glass…. För kvarg är ju nyttigare än glass… Du låter nyttig om du säger att du ska äta kvarg….
Bullshit!

Bilden är dessutom brutalt lånad från goa glada Anna Haeggman

20131005-162217.jpg
Glassen innehåller 18gr kolhydrater per 100gr och Kvargen 16.1gr kolhydrater per 100gr.
Varav mestadelen dessutom är sockerarter.

Hoppas du visste att det inte är någon markant skillnad alls. Dessutom, jag smaksätter hellre min egen kvarg. Möjligheterna är oändliga! Vaniljpulver, kakao, bär, Sweetleaf’s m.m

Med smaksatt naturell kvarg så vet du ju iallafall vad du får i dig. Ingen produkt som är fylld med kemikalier för att hålla nere fetthalten och släng på ett par nävar socker där också… Riktig festligt för blodsockret.. Party party liksom!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s