Semesterdag 2, djur och mat

Hej min vän,
Hur mår du? Har du haft en bra dag?
Här har det gått i ett, på ett bra sätt!

Hotellfrullen är kanon! Blev scrambled egg o bacon imorse.
Sen promenerade vi ner till Slussen och tog Djurgårdsfärjan och spenderade några timmar på Skansen.
Aphuset var nog allra bäst! Polly älskade aporna och lemurerna var skit otäcka, Scott blev helt vettskrämd av en liten krokodil men annars så njöt även han av dagen.
Fikat på Skansen var inte direkt alls något att hänga i granen, så det blev korv till barnen och kaffet skulle jag inte ens gett min värsta fiende 🙂
20130801-222955.jpg20130801-223021.jpg20130801-223046.jpg
Men vi har haft det supermysigt och dessutom promenerat en hel del, i backar dessutom.

Till lunch blev det italiensk i gamla stan, på Agaton, supertrevligt ställe för oss med dubbelbarnvagn, de gjorde verkligen allt för att vi och barnen skulle få plats och trivas. Maten var helt okej, jag käkade Caesarsallad och beställde ett glas rött, jag fick två olika, haha!

20130801-223431.jpg

Tja, dagen har flutit på, vi har promenerat, kikat, shoppat, fikat på Espresso House och nu ikväll åt vi på M5 som ligger på gatan vid vårt hotell, Sergel Plaza och det var supergod mat och plus återigen för att de var så trevliga och fixade så mycket så vi fick plats med vagn och barn.

20130801-223627.jpg
Grillbiff med sparris och bea. Hur lätt som helst jag tog bort rödvinskyn eftersom den 99% av 100 alltid innehåller socker sen bytte jag bara ut potatisen mot stekta champinjoner. Super enkelt och supergott!!!

Seeeeen……… Delade jag och älskling på en friterad Camembert med hjortronsylt. Inte nyttigast i världen men så jädrans gott med ost! Sylten kändes väldigt söt men det blir ju så när man inte äter sött så ofta och friterad persilja är ju to die for…. Haha! Enda gången jag kan tänka mig att stoppa i mig persilja!

20130801-224008.jpg

Många plus till Stockholm stad! Men….. Ska det va så svårt å hitta kanonbra kaffe? Ännu mer minus till att det är så jädrans begränsat för oss med dubbelbarnvagn??? Vågar inte ens tänka på handikappade i rullstol, usch stackare!
Exempel på det här i går när vi tog tunnelbanan, då var hissen paj…. Kul jul att försöka ta sig 100m uppåt i brant trappa med vagn och barn…. Nu var det tur vi var två stycken så det gick bra men om jag vart själv, vad hade jag gjort då?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s