Ostpanerade Ägg med Rosépepparbearnaise!

Gjorde en superenkel och god frukost/brunch förut!

Värm stekpannan, i med kokosfett (antiinflammatoriskt och bra för hyn m.m) smält en skiva ost per ägg och knäck ägget över. Lägg en skiva ost på ägget och vänd sedan när du nått önskad stekgrad.
Attans så gott! Serverade med Rydbergs rosépepparbearnaise idag!

20130723-145103.jpg

Förr, innan jag blev gravid gillade jag hackad gula, du vet så ägget är lika hårdstekt rätt över. När jag var gravid och inte skulle äta lös gula… Då ville jag bara ha det. Nu, nu varierar det, men mina ostägg vill jag ha lösa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s