Ögonfransar

I helgen ska jag på fest, det är sjukt längesen jag var ute och svängde mina lurviga haha! Eller ja…. Jag ska ju naturligtvis raka benen så de kommer vara lenare än en babys rumpa!

MEN….. Ibland vill man känna sig lite extra snygg??? Använder ni lösögonfransar??? Jag gjorde det till och från förr och skulle kanske testa igen. Kravet från mig är att de ska se så naturliga ut som möjligt! Ingen Barbie-doll eller Kissie-style här inte! Jag är ju för 17 mamma nu haha!

20130716-111402.jpg
Bild lånad från Minbeauty.se

Men Minbeauty.se har fina, naturliga fransar till bra priser! Och shoppar ni där så använder ni Rabattkoden: BLOGGLÄSARE så får ni 15% rabatt, bra va?!

De skriver själva så här på sin sida:

“Alla våra lösögonfransar är 100% handgjorda och de använder materialet ”Mono Fiber” vilket är ett syntetiskt material gjort just för att efterlikna naturligt hår så mycket som möjligt. Detta gör att utseendet på ögonfransarna blir väldigt naturligt med en matt yta och de ser definitivt inte plastigt blanka ut som andra lösögonfransar kan göra om de har en lägre kvalité eller är gjorda i annat material”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s