Kosläpp och bra kött

Barnens ena gudmor, Louise ❤ med sambo bor ute på landet. Varje år när familjen Hagman släpper ut sina kossor på grönbete så åker vi ut och kollar, vi är inte de enda, det är många från stan som åker dit 🙂

I år var inget undantag! Polly muuade och klappade händerna och bara det gjorde det hela till en fröjd! Nu har ju Polly sett kossorna förut men de sprang som galningar, måste varit kul!

Ja….. jag är sjukligt rädd för kossor!!! Så länge de är på ena sidan staketet och jag andra så går det bra, men skulle en ko få för sig att nosa på mig skulle jag nog svimma! Haha! Jag jobbar på det!!

20130518-141223.jpg

Jag tycket det är så skönt att se att det finns bondgårdar som verkligen tar hand om sina djur och ger dem det bästa livet de kan ha tills de blir mat. Fina, glada, hälsosamma djur som får bra mat blir i sin tur bra råvara till oss. Ja, när man skriver ut det så, då låter det inte så mysigt men det är så det fungerar här i världen, djur äter djur och människan äter det mesta!

Och jag såg ut som ett blåst troll, med tuffsigt hår à la hårsnoddsknut (sååå fult) !! Nej nu sover barnen, jag har lagat mat till familjen så de har imorn när jag jobbar och nu ska jag hoppa in i duschen!!!

20130518-141603.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s