Scrambled Egg från Irland

Kostologik’s Scrambled Egg
4pers

6 ägg
1-2msk grädde
0,5tsk muskot
Svartpeppar
Smör ca 10-20gr

Smält smöret i stekpannan medan du vispar ihop resten, vispa gärna lite pösigt. Häll i smöret och rör runt.
Häll i stekpannan medel värme. Rör runt hela tiden. Det är bättre att det tar lite längre tid så blir den extra krämig och god!

Receptet kommer från början från en äldre dam, May, på Irland som jobbade som hushållerska hos familjen jag bodde första 2 åren.

Åt min scrambled egg med bacon och majonäs imorse!

20130427-153350.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s